Poziv izlagačima na 16. dane zahvalnosti u Nedelišću

Objavljeno 10. rujna 2019.

U Nedelišću će 12. listopada biti održani 16. dani zahvalnosti. Tradicionalna manifestacija u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće, na kojoj se očekuje nastup brojnih izlagača i
izvođača, nesumnjivo je najposjećenija takova manifestacija u Međimurju.

Mjesto susreta je sajamska dvorana MESAP od 10.00 sati, a publika je dobro došla pogledati rukotvorine, tradicionalne domaće proizvode i pritom se dobro zabaviti u atmosferi koju će upotpuniti kulturno-umjetnički program. I ove godine koncept manifestacije je tematski usmjeren na međimursku gastronomiju, tradicionalne zanate i rukotvorine.

Potencijalni izlagači interes za izlaganje mogu iskazati putem prijavnice u nastavku koje se zaprimaju najkasnije do ponedjeljka, 30. rujna, odnosno do popunjenja predviđenih izložbenih mjesta. Sve prijave i informacije vezane uz izlaganje i uplate kotizacije zaprimaju se na mail: [email protected] te poštom ili osobno na adresi: TZ Općine Nedelišće, Maršala Tita 60, 40 305 Nedelišće.
Prednost pri odabiru imat će prijavitelji koji su ranije podnijeli prijavu i koji ispunjavaju uvjete, tj. koji tematski dogovaraju konceptu manifestacije. Molimo Vas da pažljivo pročitate Poziv s uputama i ispunite prijavnicu.

Veselimo se Vašem dolasku!

Prijavnica - DANI ZAHVALNOSTI 2019.

Poziv za izlagače - DANI ZAHVALNOSTI 2019.

magnifiercrossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content